IJscokarren

Goedkoop-partyverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van diverse ijscokarren en het maken van vers ambachtelijk schepijs. MijnPartyservice BV is hiermee dan ook als een van de eerste dingen begonnen en is zich daarna verder gaan ontwikkelen in de andere aspecten van partycatering en -verhuur. Nog steeds leren wij elke dag weer meer en komen er regelmatig nieuwe ijscokarren en ijssmaken bij. Blijf ons dus goed in de gaten houden!

 

Bent u op zoek naar een mooie passende ijscokar, wel of niet gevuld met lekker ambachtelijk schepijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

In ons assortiment hebben wij authentieke, Italiaanse en standaard ijscokarren. Aan u de keus om te beslissen welke ijscokar u het liefst op uw feest of evenement wilt hebben.

Winteractie 2014-2015

Speciaal voor de winter 2015 hebben wij deze leuke actie! Bij de huur van een Italiaanse ijscokar in de periode november 2014 t/m maart  2015 kunt u gebruik maken van de WINTERACTIE! Dit betekent, dat u een GRATIS bak van ca. 2-2.5 liter met ons overheerlijk ambachtelijke ijs krijgt.

 

Lees meer...

Huur een Italiaanse ijscokar

Met een superstrak design en voorzien van wielen met een rubberen beschermlaag is dit een topkar. De ijscokar is makkelijk verplaatsen en past bij bijna elk soort feest of evenement.

Lees meer...

Een standaard ijscokar huren

Onze standaard ijscokar is zeer geschikt voor basisscholen en buitenfeesten. Tevens heeft deze kar een zeer lage huurprijs. Op deze kleine, maar leuke kar staat een hele grote parasol en in de kar kan circa 80 liter vers schepijs of 600 voorverpakte ijsjes.

Lees meer...

Gepersonaliseerde ijscokarren

Wilt u extra opvallen op een evenement of beurs en wilt u graag een ijscokar of kraam in uw bedrijfskleuren dan is dat mogelijk bij ons.

Lees meer...

Nostalgische ijscokar

Één van onze blikvangers is de nostalgische en authentieke ijscokar. Deze ijscokar is erg zwaar, maar heeft een klassieke stijlvolle uitstraling. Deze kar kun je wel de koningin van de ijscokarren noemen!

Lees meer...

Ambachtelijk schepijs bij uw ijscokar

Natuurlijk mag u zelf voor het ijs zorgen, maar bedenk ook eens, dat u bij ons ook terecht kunt voor het allerlekkerste ambachtelijk gemaakte schepijs!

Het team van MijnIJs maakt wekelijks vele bakken met vers ambachtelijk schepijs. Alles met echt verse producten bereid en geen geur- of smaakstoffen toegevoegd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel verder.

Lees meer...

Personeel erbij huren?

Een ijscokar is één, maar de ijsjes scheppen is twee. Bij ons huurt u bij een ijscokar een ijscoman of -vrouw. Wij hebben verzorgde ijsco-kleren en willen u graag helpen uw feest compleet te maken of werk voor u uit handen te nemen, zodat u zelf ook lekker kunt genieten!

Lees meer...