Concepten & Verhuur

Hier kunt u ons uitgebreide overzicht vinden van de verschillende concepten en partymaterialen die wij u te bieden hebben. Denk hierbij aan voedingswaren, materialen en ook diverse feestconcepten.

Bij ons kunt u terecht voor een compleet feest, maar ook voor het huren van enkel wat kleine dingen. Van low-budget tot luxe stijlvolle feesten, alles is mogelijk bij ons. Neem gerust een kijkje op onze 4 pagina's.

 

Kijk maar snel rond want ons nieuwe winterassortiment is nu ook verkrijgbaar!

Barbecue feesten en pakketten

Wilt u een barbecue feest organiseren?

Dan bent u hier zeker aan het juiste adres. Al vele jaren regelen wij complete BBQ feesten voor diverse soorten groepen. Van de snelle, makkelijke, maar lekkere barbecue feesten voor studenten en sportverenigingen tot aan de luxe tuin en bedrijfsfeesten.

Lees meer...

Complete zomerfeesten

Deze zomer hebben wij uitgebreide, complete feesten voor een betaalbare prijs. Lekker eten, gezellige muziek, waarbij alles is geregeld tot in de puntjes. Als u hier naar op zoek bent, kijk dan snel verder.

Lees meer...

Ibiza feest op locatie

Bent u ook verliefd op Ibiza? Mooi weer, flink feesten op lekkere muziek, overheerlijk eten en drinken in een gezellige mediteraanse sfeer. Wij kunnen een leuke Ibiza party op locatie voor u regelen! In de tuin, bij een bedrijf, in een partycentrum of gewoon lekker thuis, alles is voor ons mogelijk. Buiten het weer kunnen wij bijna alles garanderen. Interesse? Lees dan snel verder.

Lees meer...

Springkussen Krokodil-Multiplay

Wilt u de kinderen een plezier doen en zelf ook een leuke dag hebben? Dan is dit springkussen Krokodil-Multiplay zeker een succes. Kinderen zijn dol op springkussens en komen zo ook makkelijk in contact met andere kinderen.

 

Lees meer...

Smoothies op locatie

Ze zijn lekker, gezond en geven je meer energie. Onze verse smoothies kunnen wij op locatie met een mooi versierde kraam bij u bereiden. Heeft u zin in een feestje, maar niet alleen maar trek in een ongezonde hap of drank? Kijk dan snel naar de mogelijkheden van 'Smoothies op locatie'

 

Lees meer...

Buffetten

Heeft u geen zin om uren zelf in de keuken te staan, maar wilt u toch graag lekker eten met een gezelschap? Wij kunnen voor u diverse overheerlijke buffetten verzorgen. Van Hollands, naar mediteraans naar Oosters, alles is bij ons mogelijk.

 

Lees meer...

Lollywafels

Lollywafels zijn een heerlijke traktatie voor jong en oud. Een heerlijke vers gebakken warme wafel in de vorm van een lolly op een lange stok, gemaakt van speciaal lollywafeldeeg is een heerlijke lekkernij en geschikt voor allerlei evenementen.

 

Lees meer...

Stroopwafelkraam

Je ruikt het meestal al van ver: de lekkere geur van net afgebakken stroopwafels. Een stroopwafelkraam op locatie is altijd een trekpleister. Daarom wordt het vaak gebruikt in het openbaar (denk aan buurtfeesten, stations, festivals), bij bedrijfsfeesten (ook erg leuk voor de collega's uit het buitenland), maar ook voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes. Inclusief een leuke kraam of mini tent kunnen wij de apparatuur met professioneel personeel bij de door u gewenste gelegenheid leveren.

stroopwafelkraam

 

Lees meer...

Snackaanhanger

Wilt u een eigen snackwagen op locatie? Dit is ook bij ons mogelijk. Onze snackwagen is multifunctioneel inzetbaar, zodat wij alles naar uw wensen kunnen aanpassen. Ga maar lekker snacken & smullen!

Lees meer...

Meer artikelen...